+36 1 123 45 67 info@zsalukonagyker.hu

Térkövek

A térkövek térnyerése

Az utóbbi években rendkívül népszerűbbé vált a teraszok, kerti pihenőhelyek és utak burkolása térkő elemekkel. Ennek az az oka, hogy szilárd, időjárásálló felületet képezhetünk a térkőburkolatok alkalmazása révén. Emellett nem elhanyagolható szempont az, hogy manapság a térkő gyártók igazán széles palettáját kínálják ezen termékcsoportnak. Legyen szó a legegyszerűbb, alap szürke térkőről vagy éppen a sokkal egyedibb színes társaikról. A térkő kategória csúcsán az egészen egyedi felületű,  prémium minőségű, felületi imregnálással rendelkező térkövek állnak.

Térkő színek, formák és stílusok

Hiszünk abban, hogy minden igényszint és elvárás kiszolgálható, úgy, hogy a legfontsabb elávárás – a minőség – ne szenvedjen csorbát. Nálunk megtalálod az alap szürke térköveket szintúgy, mint a mostanában keresett melírozott, finoman satírozott térkőmintájú felületeket. Amellett, hogy a trendi minimál dizájnhoz leginkább illeszkedő nagy formátumú, homogén felületű térkövek is elérhetőek nálunk. Ha inkább a rusztikus stílus áll hozzád közel, szerepel a kínálatunkban ehhez passzoló térkő is. Ha tanácstalan vagy, böngészd át térkő termékcsoportunk elemeit, melyekhez térkő lerakási mintákat is találsz az oldalunkon!

Viacolor és/vagy térkő?

Tudtad, hogy a sokak által Budapesten és környékén használt viacolor szó valójában egy márkanevet jelöl, mely már nem is létezik. Hasonlóan a közbeszédben bejáratott szavakhoz, mint a cellux vagy hungarocell, egy márkanév vált így egy kategóriát jelölő fogalommá, ez esetben teljesen helytelenül. Viacolor helyett a helyes meghatározás a térkő. Hasonló példa erre, a Békéscsabán és környékén elterjedt frühwaldozni szó, mely a térkő lerakását jelöli.

Mind a(z) 22 találat megjelenítve